Nieuws

NYMMT loopt 10.000 euro bij elkaar

De zeven studenten van NYMMT liepen de marathon van Praag en hebben daarmee 10.518,54 ingezameld voor EJO Burundi!

De stichting NYMMT, gevormd door studenten, staat voor New York Morelia Marathon Team, maar ook voor nog veel meer. De stichting combineert sportieve doeleinden met charitatieve doeleinden. In 2016 zet NYMMT zich in voor de opbouw van een basisschool via EJO Burundi. Door de marathon van Praag te lopen, willen ze geld inzamelen.

We worden er stil van…

De studenten van NYMMT hebben enorm veel tijd gestoken in het vinden van sponsors en in het voorbereiden voor de marathon. Alle zeven mannen hebben de marathon in Praag uitgelopen. Een enorme prestatie! Hiermee hebben ze 10.518,54 euro opgehaald voor de bouw van een school in Burundi. Tijdens een gezellige bijeenkomst in Delft werd de cheque overhandigd aan Ditte Mostert, voorzitter van EJO Burundi, en werden de studenten heel hartelijk bedankt voor hun grote bijdrage aan de bouw van de school. Dit is een bedrag om stil van te worden…

Deel dit bericht:

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de projecten, nieuwste acties en bijdragen vanuit het bestuur.

Voor u ook interessant:

Fietspuzzeltocht

Groot en klein, oud en jong, puzzelfanaat en toerfietser, natuurgenieter en EJO- Burundi-fan, iedereen is welkom op zaterdag 24 september! U kunt dan meedoen met onze fietspuzzeltocht van ca. 20 km, door Delft en omgeving.