Help helpen

EJO Burundi hoopt velen te overtuigen van de noodzaak van steun; hiermee worden nachtmerries veranderd in toekomstdromen. Helpt u ook mee?

Financiële bijdrage

Een financiële bijdrage, hoe klein ook, is van wezenlijk belang om ontwikkeling door onderwijs voor jongeren in Burundi te verbeteren. Een structurele bijdrage, bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal, stelt EJO Burundi in staat de onderwijsprojecten structureel te ondersteunen. U kunt uw bijdrage overmaken op NL87 INGB 0007 0338 64 t.n.v. EJO Burundi.

ANBI-status

EJO Burundi heeft een ANBI-status. Dit betekent onder andere dat al onze inkomsten rechtstreeks aan de projecten worden besteed, we geen winstoogmerk hebben én dat donaties van de belasting aftrekbaar zijn. Uw donatie is dus in goede handen!

Kijk op de pagina ‘Over EJO Burundi‘ voor onze jaarverslagen, het beleidsplan en de begroting.

Sponsoren

Via Doelshop kunt u door online te shoppen EJO Burundi sponsoren. Selecteer EJO Burundi als doel tijdens het bestelproces. U koopt een product en wij krijgen via Doelshop een deel van de omzet. Win-win!

Meedenken en -bidden

Buiten de financiële ondersteuning staan wij ook altijd open voor nieuwe ideeën, initiatieven en vormen van hulp. Vindt u het leuk eens mee te helpen bij een van de activiteiten die wij organiseren? Hebt u ideeën over manieren om fondsen te werven? Of wilt u gewoon laten weten dat u ons een warm hart toe draagt? Wij horen graag van u!